Hvordan ser dit online omdømme ud? Godt eller skidt?

Har dit online omdømme lidt en hård medfart? Er der ting om dig i Googles søgeresultater, som du helst var foruden? Har en af dine venner uploadet et billede på Facebook, som du egentlig gerne så, at han ikke havde liggende?

Vi har alle ting liggende om os på internettet i en eller anden form, nogle har en Facebook profil eller en hjemmeside, hvor de fremviser deres portfolio eller deler oplysninger om, hvordan man kan komme i kontakt med dem. Disse har alle det til fælles, at du selv har fuld kontrol over dette og derfor ikke er et decideret problem for dit online omdømme på samme måde, som noget af det første der blev nævnt i denne artikel.

Mange privatpersoner kan være ude for at dette sker på den ene eller anden måde, og det kan dermed skade deres online omdømme, og hvad værre er, det kan modarbejde ens muligheder i livet.

Hvis nu du søger arbejde, og din kommende arbejdsgiver søger på dit navn på Google for at se om sandheden er derude, men det han finder er ikke nødvendigvis ikke den fulde sandhed, og da slet ikke det der kan være medhjælpende til at du får jobbet.

Har du lige mødt den fremtidige Fru Dig og ser pludseligt meget mere lyst på hverdagen. Så er det meget uheldigt, hvis hun er typen der altid tjekker nye bekendtskaber på Google og finder det der billede fra første år på gymnasiet, hvor du mooner til morgensamlingen. Dit online omdømme er dermed hvad der er i vejen med dig og ikke din hang Nutella.

Kort sagt kan et uheldigt negativt online omdømme skabe problemer for dig, og derfor vil det være en god idé at få gjort noget ved det uønskede materiale inden nogen af de overstående ting sker for dig.

1 kommentar til “Hvordan ser dit online omdømme ud? Godt eller skidt?”

  1. Det er ikke en særlig god ting det der med at have noget liggende på internettet man ikke selv har kontrol over. Jeg har en kammerat der var ude for det, men han fik heldigvis jobbet alligevel, fordi hans chef ikke fandt det så graverende. Så der findes heldigvis historier fra det virkelige liv, som ikke er endt lige så slemt, som man nogle gange kan tro.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *