Få besøgende

Hvordan får man nye besøgende til en helt ny hjemmeside?

Uanset hvor stærk en hjemmeside man har opbygget, kan man ikke forvente, at målgruppen og potentielle kunde automatisk finder frem til siden. Dette kræver yderligere arbejde, men med en stærkt opbygget hjemmeside er du godt på vej. 

Der er flere velkendte metoder til at skaffe besøgende til din hjemmeside. Annoncering og markedsføring af hjemmesider kategoriseres typisk som betalt eller organisk. Her kan man med betalte annoncer, videoer eller bannere gøre reklame for hjemmesiden, så besøgende kan få kendskab til din hjemmeside og skabe trafik.

Den organiske markedsføring kan have mange former men fælles for disse er, at de er “gratis”. Altså lige fraregnet den tid og de ressourcer, du skal bruge til at lave en god og effektiv markedsføring tilpasset målgruppen. Typiske former for organisk markedsføring inkluderer søgeordsoptimering, email-marketing og forskellige former for content marketing.

Uanset hvordan man forsøger at tiltrække besøgende, så er det vigtigt, at man sørger for at ens hjemmeside får opbygget styrke og troværdighed. Her er indgående links en essentiel del af arbejdet, der som navnet antyder, handler om at skaffe links der peger på din hjemmeside.

En side, som har flere indgående links fra andre sider vil fremstå mere troværdig i Googles øjne og dermed have bedre muligheder for at ligge højt på en relevant søgning på Googles søgemaskine.

Dog gælder det om at sørge for at få links, der både har relevans for dit fagområde og har høj troværdighed i Googles øjne. Hvis man eksempelvis har en webshop, der sælger køkkenudstyr, vil det altså alt andet lige være bedre at få et link fra en side, der handler om mad eller køkkener i forhold til en side, der handler om finans og investeringer.

Derudover har det også indflydelse, hvor stor en troværdighed, det pågældende domæne, som du får et link fra, har i Googles øjne. Derfor gælder det altså om at få links fra sider, der både er relevante og troværdige.

Hvis du har brug for hjælp fra en konsulent til optimere din hjemmeside i forhold til dine besøgende, så udfyld nedenstående formular.

Ønsker du assistance fra professionelle?

Lad en specialist tage kontakt til dig og hjælpe dig igang.