Værktøjer

Her er en række værktøjer som kan hjælpe dig med at skabe en effektiv hjemmeside

Når du arbejder med hjemmesider, kan det være svært at gennemskue, hvilken effekt forskellige dele af dit arbejde har i forhold til at tiltrække besøgende. Heldigvis findes der en række værktøjer, som kan give dig en masse nyttig viden om din hjemmeside, samt hvordan dine besøgende bruger din hjemmeside, og ikke mindst hvordan de finder frem til den.

GSC

Search Console

Google Search Console er Googles eget værktøj, som giver hjemmesidens administrator mulighed for at tjekke hjemmesidens indeksering hos Google og optimere sidens synlighed. Samtidig får man som administrator en række muligheder og information gennem værktøjet. Dette gælder blandt andet muligheden for at se hvilke sider, der linker til ens hjemmeside og at se fejl på hjemmesiden, som Google har opfanget. En stor fordel ved Google Search Console er, at servicen er gratis.

SEM

SEMrush

SEMrush er en slags samlet løsning, som giver brugeren et overblik over både hjemmeside, søgeord, annoncer og meget andet. En af de store fordele ved SEMrush er, at du også har mulighed for at se hvordan din side og annoncer klarer sig i forhold til dine konkurrenter. Herunder eksempelvis hvordan din side bliver vist i søgemaskiner sammenlignet med konkurrenterne. SEMrush findes i en gratis-udgave med begrænsede funktionaliteter. For at få adgang til alle de forskellige funktioner kræves dog en abonnementsløsning. Prisen varierer blandt andet baseret på antallet af brugere og ønskede funktioner.

AHREFS

AHREFS

Ahrefs er et andet værktøj som overordnet gør meget af det samme som SEMrush. Der er dog små forskelle, som gør, at nogle foretrækker det ene værktøj frem for det andet. Derfor er det svært at sige hvilken løsning, der er bedst for dig. Ahrefs er også en betalingsløsning, som dog også tilbyder visse funktioner gratis. Udover SEMrush og Ahrefs er der en lang række andre værktøjer, som kan hjælpe med mange af de samme ting.

Ønsker du assistance fra professionelle?

Lad en specialist tage kontakt til dig og hjælpe dig igang.