Brugervenlighed

Hvis du arbejder med en ny eller eksisterende hjemmeside, så skal du være meget opmærksom på, hvordan siden er bygget op. Det har nemlig stor betydning for den brugeroplevelse, de besøgende på din hjemmeside har.

Teknisk og indholdsmæssig opsætning af hjemmeside

Derudover er der også en række parametre, der tilsammen har betydning for at din målgruppe kan finde frem til din hjemmeside. Kort fortalt dækker begrebet over arbejdet med at tilpasse og opbygge en hjemmeside med øje for søgemaskiners algoritmer, så hjemmesiden bliver vist, når en internetbruger laver en søgning på internettet.

Her gælder det naturligvis om, at hjemmesiden bliver vist på søgninger, der er relateret til sidens indhold og formål. Hvis man eksempelvis ejer en webshop, som sælger cykeludstyr, så vil det eksempelvis være et succeskriterium, at hjemmesiden bliver vist, når en bruger søger på “cykeludstyr”.

Men her skal man også tage højde for, at brugere ofte søger mere specifikt. Derfor skal en webshop i det her eksempel også optimeres i forhold til eksempelvis “børnecykel”, “cykelpumpe” osv. Det lyder jo i og for sig ganske simpelt, men her hører det med til historien, at der på mange søgeord er en stor konkurrence mellem forskellige udbydere, hvilket gør arbejdet mere udfordrende.

Og hvordan optimerer man så en hjemmeside i forhold til søgemaskinerne? Det er en ganske omfangsrig disciplin, som er under konstant udvikling grundet de nærmest sagnomspundne algoritmer, som søgemaskinerne gør brug af.

På denne side kan du blive klogere på nogle af de mest centrale begreber inden for opsætning af din hjemmeside. Du har desuden mulighed for at få hjælp af en specialist, der kan yde kyndig vejledning og besvare de spørgsmål, du måtte støde på i forløbet.

Udfyld formularen og beskriv din udfordring. Så kontakter vi dig med et uforpligtende bud på, hvordan vi kan hjælpe dig til at gøre din hjemmeside skarpere og mere i overensstemmelse med din målgruppe.

Ønsker du assistance fra professionelle?

Lad en specialist tage kontakt til dig og hjælpe dig igang.