Linkabonnementer

Linkabonnementer er ikke et nyt fænomen, når det drejer sig om at skaffe indgående links til ens hjemmeside. Konceptet går ud på, at man tegner et abonnement mod betaling og derefter får tildelt links til på andre hjemmesider. 

Der findes en række udbydere af linkabonnementer i både Danmark og udlandet, og kvaliteten varierer ganske betragteligt. Ligeledes kan der være stor forskel på, hvor meget disse abonnementer reelt indeholder. Både i forhold til hvor mange link-muligheder, du får ud af dem, og hvor meget værdi disse links reelt bidrager med til din hjemmesides synlighed på søgemaskinerne.

Når man opbygger indgående links, gælder det som bekendt om at få links fra relevante og troværdige kilder, så derfor skal man sikre sig, at den udbyder man vælger, har øje for dette, så man ikke ender med en række links, der ikke giver nogen egentlig effekt eller ligefrem kunne skade din side. Du skal også være opmærksom på, om abonnementet inkluderer content, eller om du selv skal levere tekster og billeder, og om dette er afspejlet i abonnementets pris.

Selvom linkabonnementer kan virke som en fristende måde at få gode links til at styrke din hjemmeside, så fraråder vi, at du gør brug af disse services. Hvis du ikke selv har tid og viden til at anskaffe dig værdifulde links, anbefaler vi i stedet, at du får hjælp af en kommunikationsvirksomhed, som kan hjælpe dig med at opbygge organiske og naturlige links over tid. 

Hvis du har brug for hjælp til at opbygge relevante og troværdige links, så udfyld denne formular, og bliv kontaktet af en specialist, der kan hjælpe rådgive dig i at opbygge en stærk linkprofil for din hjemmeside. 

OBS: Linkabonnementer er ikke tilladte jf. Googles retningslinjer, og derfor frarådes det, at du benytter dig af sådanne services, da det kan ende med at skade din side og din mulighed for at blive vist på vigtige søgeord.

Ønsker du assistance fra professionelle?

Lad en specialist tage kontakt til dig og hjælpe dig igang.