Linkbytte

En anden klassisk metode til at få links er at benytte sig af sit netværk. Hvis du har kunder eller samarbejdspartnere, du har et godt forhold til, så kan du forhøre dig om muligheden for at indsætte et link til dit domæne på deres hjemmeside.

Ved at have et afsnit på din hjemmeside med referencer og/eller samarbejdspartnere, styrker du desuden også din troværdighed i de besøgendes øjne. Især hvis der er tale om velkendte virksomheder eller andre enheder, som folk finder troværdige.

Bemærk dog, at Google ikke tillader linkbytte, hvor man udelukkende går efter at få links for at manipulere med Googles søgealgoritme. Tværtimod kan du blive straffet for dette, så du ender med at have brugt tid og ressource på noget, der i sidste ende efterlader dig et dårligere sted end det, der var dit udgangspunkt.

Der findes en række hjemmesider og virksomheder, som tilbyder linkbytte mod betaling. Dette kan virke som en fristende løsning, hvor du kan få links uden selv at skulle gøre andet end at betale. Vi anbefaler dog som udgangspunkt ikke disse services, da det som nævnt kan ende med at skade din side.

Hvis du ønske at benytte linkbytte til at styrke din hjemmeside, men er tvivl om, hvordan du bærer dig ad, kan vi hjælpe dig med rådgivning. Udfylde nedenstående formular, hvis du ønsker at blive kontaktet af en specialist på området.

Ønsker du assistance fra professionelle?

Lad en specialist tage kontakt til dig og hjælpe dig igang.