Frokostordninger

Et godt måltid er noget, vi kan forstå i Danmark

Det er ikke nogen hemmelighed, at danskere – ja lad os bare sige mennesker generelt – har en stor kærlighed for mad. Netop på det gastronomiske område adskiller vi os drastisk fra alle andre arter. Vi spiser ikke udelukkende for at lade kroppen op og blive mætte, nej vi spiser også for nydelsens skyld. Hos dyrene er det anderledes; her er mad et basalt behov, som skal udfyldes.

I Danmark spiste og drak vi ude på restauranter, cafeer og lignende for 42 milliarder i 2016 eksempelvis. Så der er ikke nogen tvivl om, at vi sætter pris på et veltilberedt måltid.

Madforkælelse til både morgen, middag og aften

Hvor vi tidligere måske forbandt restaurantbesøg og god mad med aftensmaden, er også morgenmad og frokost blevet en ting vi nyder at spise ude. Der er selvfølgelig stadig rigtig mange, der prioriterer at tage aftensmaden ude, hvis der skal vælges ét måltid. Dette inkluderer jo eksempelvis også takeaway; et område, som kun har vokset sig større og større i de senere år, hvor folk i især storbyerne ser tid som en mangelvare. Men både morgenmad og frokost er også en måde at forkæle sig selv. Brunch som måltid er vokset større og større, og i dag kan man næsten ikke møde en café i København, hvor brunch ikke står på menuen. Det faktum, at alle dagens måltider nu bliver nydt ude i byen, afspejler blot, at vi i Danmark nyder et godt måltid.

Få serveret et kvalitetsmåltid på arbejdspladsen med en frokostordning

Udover et decideret restaurantbesøg er der også andre muligheder for at få serveret god mad. Én af dem er en frokostordning på arbejdspladsen. Med en frokostordning kan du og dine kollegaer hver dag klokken 12 se frem til et måltid, som er tilberedt af gedigne køkkener, der har et stort madhjerte. På Frokostordninger.dk kan du nemt og hurtigt finde den løsning, som er rigtig for jeres firma. I kan faktisk selv komme med jeres præferencer for, hvilket mad I ønsker.

Det nemme element ligger i, at I blot skal udfylde en formular med kort beskrivelse af, hvad I ønsker – sund mad, nordisk mad, traditionelt mad, vegetarisk etc – herefter får I tre tilbud tilsendt fra tre forskellige frokostordninger. Så vælger I bare den, I synes lyder mest lækkert! Er du nervøs for, om du kan få frokostordning i dit område? Frokostordninger.dk tilbyder deres service i både København, Århus og Nordsjælland.