advokatfirma århus

Advokatfirma i Århus hjælper med alt inden for familieret

Familieret er sin helt egen særlige disciplin, der kræver et dybdegående kendskab til alt fra ægtepagter, fuldmagter, skilsmisse, forældremyndighed, børnesager, bodeling, testamenter, særeje og dødsbobehandling. Derfor er det utroligt vigtigt, at vælge det rigtige advokatfirma i Århus, når du som midtjyde ønsker juridisk bistand på det familieretslige område. Det kan dog være svært at finde rundt i junglen af advokater i Midjylland, der alle slår sig op på erfaring og ekspertise med familieret. En god løsning kan være at vælge et advokatfirma, der både har et lokalt tilhørsforhold til Århus og omegn, men som samtidig er del af en større kæde, der kvalitetssikrer alle deres advokaters uddannelse og arbejde.

Ret&Råd – advokatfirma i Århus med speciale i familieret

Ret&Råd er netop sådan en national advokatkæde, der har advokatfirmaer rundt om i hele Danmark. Advokatfirmaet i Århus ligger centralt på adressen Østergade 27, 2 tv. i Aarhus C. Kontoret er bemandet af advokaterne Anne Kjærhus Mortensen, Henriette Lyhne, Dorthe Østerby og Annemette Larsen, der alle har specialiseret sig inden for familieret. Henriette Lyhne og Dorthe Østerby er udover deres status som familieretsadvokater også henholdsvis autoriseret bobehandler og autoriseret bobestyrer. De fire advokater bistår klienter med juridisk rådgivning inden for fire hovedområder: skilsmisse, børnesager, oprettelse af testamenter og dødsbobehandling.

Advokatfirma i Århus, der benytter mediatortilgangen

Sager inden for det familie- og arveretslige område er ofte præget af svære spørgsmål, situationer og konflikter. Det kan være i forbindelse med separation og skilsmisse og alt hvad det indebærer af stridspunkter omkring ægtefællebidrag, bodeling og forældremyndighed. Eller det kan være i forbindelse med dødsbobehandling, testamente og arv, hvor der opstår uenigheder og kontroverser mellem arvinger. Vælger man at få juridisk bistand fra Ret&Råds advokatfirma i Århus, så får man ikke blot en erfaren advokat på sin sag, men også en mediator. Alle advokaterne hos Ret&Råd i Århus er nemlig uddannede mediatorer og medlemmer af den landsdækkende forening Mediatoradvokater. Det betyder, at de har de redskaber og den indsigt, der skal til for at mægle effektivt mellem stridende parter og på den måde medvirke til at sikre, at sager ikke går i hårdknude pga. konflikter.

Følg med i spændende indhold fra Ret&Råds advokatfirma i Århus

Når advokaterne hos Ret&Råd i Århus ikke bistår klienter med juridisk rådgivning, så er de travlt beskæftiget med andre facetter af advokatfaget. Advokat Anne Kjærhus Mortensen er bl.a. ekstern lektor ved Københavns og Århus universitet og har medvirket i podcasten Kejserriget, hvor hun fortæller sagligt og pædagogisk om fremtidsfuldmagter. Hendes advokatkolleger Henriette Lyhne, Dorthe Østerby og Annemette producerer ligeledes aktivt indhold om familieretslige emner, herunder en række informative artikler om blandt andet fordelene ved familielån, skilsmisse-bodeling som virksomhedsejer, hvem der hæfter for gæld i forbindelse med skilsmisse og meget, meget mere. Artiklerne kan findes på advokatfirmaets hjemmeside.

Kontakt Ret&Råds advokatfirma i Århus

Hvis du ønsker at komme i kontakt med advokaterne hos Ret&Råd i Århus, så er der både mulighed for at ringe direkte til advokatfirmaet, sende en mail eller udfylde kontaktformularen på firmaets hjemmeside. Når du ringer, vil du blive mødt af kontorets advokatsekretær og receptionist Pia Kristensen. Hun vil sætte dig i forbindelse med en advokat, så du kan få en uforpligtende samtale om, hvordan Ret&Råds advokatfirma i Århus kan hjælpe med din sag. Sender du en mail eller udfylder formularen, vil du blive kontaktet hurtigst muligt.

Telefonnummer: 89 15 25 00 (telefonen er åben mandag-torsdag kl 9-16 og fredag kl. 9-15)

Mail: aarhusc@ret-raad.dk

Hjemmeside for Ret&Råds advokatfirma i Århus