Hvordan får man mest ud af sine poker chips online?

Når man spiller poker på nettet kan man meget hurtigt komme til at forvalte sine poker chips forkert, hvilket kan betyde at man rigtig hurtigt må forlade pokerbordet igen – tomhændet uden sine poker chips!

Derfor er det altid en god ide inden man sætter sig ned med sine poker chips at overveje bordet i op til 20 minutter for at se på hvordan folk, der allerede sidder ved bordet, bruger sine poker chips og om spillet overordnet set kan kategoriseres som ”loose” eller ”tight”. Hvis spillet er loose betyder det for dig, at du skal være meget omhyggelig inden du better dine poker chips, da folk går med på næsten hvilke som helst hænder, og er parate til at byde betragtelige mængder poker chips for at komme hen til et ”Show down”. I disse tilfælde kan det være en god ide som begynder at vente på så gode hænder som muligt og ofte spille dem meget aggressivt, da du kun ønsker have et par andre med i hånden, eftersom du ellers hurtigt kan blive trumfet af flush, straight 3 ens eller 2 par for at nævne nogle få hænder. Hvis du er mere øvet kan du også tillade dig at gå med på flere hænder, og her skal du typisk spille mindre aggressivt pre-flop og liste dig med i hånden på eksempelvis ”suited connectors”, små par eller for eksempel et es og en lav kicker i håbet på at din hånd bliver stærkere efter floppet. Hvis man vælger denne strategi er det dog meget vigtigt, at man er god til at læse sin modstander, da det er sværere at vurdere om man skal satse sine poker chips eller om man er overmatched af for eksempel et es og en 9’er, der måske ikke var stærk nok til at byde sine poker chips på pre-flop.

Ved at overveje hvilket bord man sætter sig ned ved først, kan man også vurdere bestemte spilleres budmønstre – om de bluffer meget eller om de eksempelvis kun byder når de har noget.