God pris på ekstra bilnøgle og kopi

Tiderne har skiftet fra dengang, hvor man altid skulle til producenten for at få en ekstra bilnøgle. Flere autolåsesmede har i dag et så stort teknisk know-how og ekspertise, at de kan hjælpe med en ekstra bilnøgle til din bil og samtidigt levere denne bilnøgle kopi til en god pris.

Autolåsesmed-Marschall er en del Københavns Låsesmed og er med Marscall Safety Group. Autolåsesmeden er en de store aktører i Danmark på auto- og bilnøgle markedet, og der er ikke mange opgaver, der ikke kan løses.

Husk at få lavet en ekstra bilnøgle kopi inden det er for sent

Skal du have lavet en ekstra bilnøgle, en kopi af din bilnøgle, eller blot høre om en pris på en bilnøgle kopi, så kan autolåsesmeden være behjælpelig. En Ekstra bilnøgle laves inden for 24 timer alle ugens dage, så husk at få lavet din bilnøgle kopi, inden du mister din sidste. Dette skyldes, at man ofte skal helt til producenten, hvis man har mistet sin sidste bilnøgle, hvilket både kan være dyrt og tidskrævende.

Det kan i mange tilfælde være en god ide, at man får lavet et sikkerhedstjek, hvor Autolåsesmed tilbyder alle de nyeste tiltag inden for industrien såsom rullende koder i gearkassen samt ekstra bilnøgle med og uden startspærrer og fjernbetjening.