Tryklåsproteser – Så er det slut med løse bisser

Kender du det med at protesen falder ud, når skal slå kolbøtter med børnebørnene? Det gør jeg. Min protese, som jeg har haft i mange år, har altid været et irritationsmoment. Den sidder løst, der kommer krummer i klemme, og så videre. Jeg talte med tandlægen om det, og hans svarede, at man nu kan få tryklåsproteser.

“Tryklåsproteser, Hvad filen er det?” tænkte jeg. Jeg forestillede mig at den skulle nittes fast eller noget, men gudskelov var det ikke helt så slemt.

Det var ikke noget der bare tog fem minutter, men det var heller ikke en langvarig proces. Jeg dukkede op, der blev taget afstøbning og diverse små justeringer. Et par uger efter var protesen blevet lavet og lige siden, har jeg, i hverdagen, slet ikke tænkt over at jeg, rent faktisk, har protese. Jo, man må følge med tiden, og tryklåsproteser at blot én, af mange opfindelser, der gør livet lettere.

Nu er det jo heldigvis ikke gud og hvermand, der er belemret med nødvendigheden af en protese. Skulle du være en af dem der er, så kan jeg kun anbefale tryklåsproteser. Det er hurtigt, let, og vil ændre dit liv