Se jeg er jo blevet sat til at arrangere nye jakker med tryk af vores logo til klubben. Det er efterhånden mange år siden at vi fik de gamle jakker, så det er vel i grunden også på tide. Problemet er imidlertid at jeg ikke aner hvor jeg skal gå hen.

Jeg har prøvet lidt af hvert, men det eneste som har givet et resultat er Google, hvorigennem jeg har fundet en annonce for softshell jakker med tryk. Men hvad i… er en softshell jakke? Jeg har da aldrig hørt det udtryk før.

Nuvel, jeg har slået det op på Google og har fundet hvad der ligner en forklaring og jeg tror at det er hvad man almindeligvis ville kalde en vindjakke og det er egentlig ikke det vi leder efter. Så hvis softshell jakker med tryk ikke kan gøre det, men det er det eneste jeg kan finde, hvad gør jeg så?

Jeg ved det ikke. Indtil videre har jeg bestilt en enkelt, bare for at se den i levende live. Hvem ved, måske viser den sig at være virkelig cool. Softshell jakker med tryk åbenbart det sidste nye, og det er der jo sikkert en årsag til. Men hvis du ved hvor man kan få mere almindelige jakker med tryk, så lad mig det venligst vide.

One Response to Softshell jakker med tryk – En gang til?

  1. Rasmus Norh siger:

    Jakker med tryk er faktisk blevet rigtig populære, og det er jo genialt, hvis man skal bruge dem til sit firma og sine medarbejdere. Jeg er dog ikke helt sikker på, at jeg har forstået korrekt, hvad det er, du skal bruge jakker med tryk til, men man kan få dem i de fleste tøjbutikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *