Søgemaskineoptimering var løsningen på mine problemer

Hej alle sammen ude i blogosfæren, jeg ville lige fortælle jer hvordan søgemaskineoptimering har hjulpet mig og min virksomhed. Jeg ejer en lille virksomhed, som er en kombination af en lille hyggelig butik på hovedgaden i Høje Tåstrup samt en hjemmeside, hvor jeg ydermere sælger produkterne fra butikken i også.

Jeg tjener egentlig ganske fornuftigt på denne forretningsplan. De understøtter hinanden ganske fornuftigt økonomisk, hvis den ene har et dyk i indtjening, så kan den anden sørge for, at den ikke går under. De fungerer også rigtig godt sammen, når det kommer til sæsoner. Om sommeren tjener jeg rigtig godt i butikken, men efterår og forår er der flere der bruger internettet til den slags indkøb – derfor søgemaskineoptimering.

På det seneste har jeg set et markant fald i min online omsætning, så derfor vil jeg nu til at bruge nogle penge på online marketing. Jeg kun har hørt gode ting om søgemaskineoptimering. Jeg har selv læst en masse om det på internettet, men er også heldig at have en bekendt der arbejder med søgemaskineoptimering, så jeg har en masse insider viden, jeg kan gøre brug af, når jeg skal kontakte forskellige virksomheder, og høre om hvad de kan tilbyde mig.

Det der er vigtigst for mig det er, at jeg bliver langt mere synlig i søgemaskinerne, så der er flere der kan finde mig uden at kende til butikken i Høje Tåstrup, fordi jeg mener der er et rigtig stort kundepotentiale for de produkter, jeg sælger. Og hvad jeg ved af, så skulle der være muligheden for netop dette, hvis man bruger søgemaskineoptimering og optimerer hjemmesidens indhold til at blive læst bedst muligt af søgemaskinerne.

Hvis du står i en lignende situation, så vil jeg anbefale dig at finde plads til søgemaskineoptimering i dit budget. Det har hjulpet mig til kunder fra byer, jeg ikke en gang vidste fandtes.