Jeg vil købe pelshuer til mine piger, for vi er så glade for vores!

Jeg skal have købt nogle pelshuer til mine to piger, de er jo fine til børn sådan nogle. Er der nogen, der ved, om man kan få dem til børn også?

Jeg gav min mand en pelshue ligesom min i julegave, så nu går vi rundt med vores dejlig varme pelshuer begge to. Han blev heldigvis helt vildt glad for den, og det var jo også et god tidspunkt midt i al sneen.

Jeg købte huen til min mand, efter længe at have været på udkig efter pelshuer, det skulle være den helt rigtig, for min mand er lidt kræsen med tøj, især huer og kasketter og sådan noget. Han har en gammel blå kasket fra New York fra da han var ung, som han går trofast med hver sommer, hele sommeren. Men jeg syntes altså, han manglede en hue, og efter at have set en masse flotte mænd med pelshuer, tænkte jeg, at sådan en måtte da lige være for ham – og det var det også. Og fordi jeg synes, de er så fede de der huer med pels, så ville jeg gerne købe nogle til vores to piger, jeg tror, de ville være så fede til dem. Jeg har ikke fundet nogen online endnu, tager gerne imod tips om hvor jeg kan få sådan nogle huer, helst i faux fur 🙂