Paul Smith sko – Måske de bedste sko jeg nogensinde har haft

Gennem mit ganske lange liv har jeg ejet mange par sko. Oftest har det ikke været den bedste oplevelse, da mine fødder er meget høje i formen, i forhold til hvad der er almindeligt. Derfor har det naturligvis altid været svært for mig at købe sko, men at gå til en ordentlig skomager, det er altså noget som koster. Derfor var det også en ganske positiv overraskelse da jeg fadt et par Paul Smith sko som bare passede bedre end jeg nogensinde har oplevet det før.

Der er måske nogen som ikke har hørt om Paul Smith sko før, det havde jeg i hvert fald ikke, så lad mig kort forklare. Sir Paul Smith, født i Beeston England 1946, er en engelsk designer som især er kendt for hans herre kollektioner. Han er meget respekteret inden for branchen, og er kendt over hele verdenen. Og det er åbenbart ikke kun hans design som er ekstraordinært, for Paul Smith sko er bestemt blevet mit nye yndlingsmærke.

Jeg ved ikke hvorfor Paul Smith sko er så fantastiske, men under alle omstændigheder skal en kæmpe anbefaling lyde herfra. Mine fødder har aldrig haft det bedre, så hvis du har haft lignende problemer, kender du nu en mulig løsning.