Høj kvalitets paraplyer med tryk – Til mere end en enkelt regnvejrsdag

Paraplyer med tryk er jo ikke nogen ny idé, faktisk er det nok et af de koncepter som har eksisteret længere end man skulle tro. Og det fungerer stadig i bedste velgående. Det er næsten lige meget hvor du befinder dig. Hvis du har brug for en paraply, så kan du næsten med sikkerhed købe en med en reklame på, til en tyver eller noget i den retning. Der jo også ganske udmærket, hvis man altså har tænkt sig at smide den ud efter brug, men der er jo nogle som foretrækker en paraply der rent holder.

Og det er her at problemet ligger. For jeg vil gerne sælge billige høj kvalitets paraplyer med tryk, i min lille butik. Trykket er ikke en egentlig nødvendighed, men jeg antager at man kan gøre det en hel del billigere med en reklame på.

Tro det eller lad være, men jeg har faktisk fundet firmaer som laver paraplyer med tryk, men selvom prisen matcher kvaliteten, så er det ikke lige hvad jeg leder efter.  Derfor skriver jeg nu her, i håb om at jeg kan få nogle anbefalinger af en eller flere trykkerier eller producenter. Måske har du bare idéer jeg ikke allerede har tænkt på. Under alle omstændigheder er din kommentar velkommen.