Lys, lamper og solcellelamper til huset og haven

Skal man have nye lamper til hjemmet eller arbejdet, kan et stort udvalg altid hjælpe til inspiration. På Lampegigantens hjemmeside finder man hertil et kæmpe udvalg af lamper til både uden- og indendørsbrug.

Med et udvalg i lamper til næsten alle tænkelige kategorier, kan man let browse rundt på den overskuelige hjemmeside og finde inspiration. Inspiration til belysning og lamper, er et vigtigt element for Lampegiganten, da belysning har stor indflydelse på ens velvære.

Faktisk skaber lys og lamper både atmosfære, stemning og hygge med den rette placering. Således er der forskel på om du skal bruge dine lamper arbejdsrelateret eller om de f.eks. er prydlamper. Det betyder derfor også meget, hvilke pærer man benytter.

De rette lamper i hjemmet, i haven eller på arbejdspladsen kan øge din livskvalitet, og velvalgte lamper samt den rette placering af selvsamme kan beskytte synet for unødige anstrengelser. Derfor kunne man ligefrem fristes til at sige, at lamper til f.eks. opholdsrum skal betragtes på samme på, som når man placerer møbler.

Den rette belysning i haven med solcellelamper

Ligeledes er det rette lamper til haven uhyre vigtige for lyset og stemningen. Det er klassisk at benytte kraftige arbejdslamper udendørs, men disse kan også erstattes af mere neutrale udendørslamper, der giver en mere behagelig belysning. En lampemodel der har set stigende popularitet er solcellelamper til haven, der let kan rykkes rundt efter behov. Det kunne f.eks. være en have, hvor det er besværligt og meget ressourcekrævende at trække kabler. Solcellelamper til haven er lette at installere, og de kræver ingen teknisk ekspertise. Således kan man nærmest benytte solcellelamper til haven, så snart man modtager dem fra Lampegiganten.

Solcellelamper til haven er specielt praktiske og stemningsskabende, hvis man har en sø, et vandhul eller et lille vandløb i haven. Det er dog kun fantasien, der kan sætte grænser for, hvor man kan benytte solcelle lamper i haven. Man kan benytte dem til belysning af træer, indkørsler, husmuren eller dørskilte. Den praktiske foranstaltning samler strøm hele dagen, og med den fremskredne teknologi indenfor solcelle lamper til haven, er batterierne i dag langt bedre end tidligere.

Udover solcellelamper kan man også få bredt udvalg af mange andre lampetyper til både inden- og udendørsbrug. Lige meget om man bygger ny, renoverer, leder efter fornyelse og forandring, eller blot søger inspiration til fremtiden, så kan Lampegiganten hjælpe med de helt rette lamper.

Få hjælp af serviceafdelingen

Med et bredt udvalg af lamper i alle udskæringer og typer, er der uanede muligheder for at finde de helt rette lamper. Et stort udvalg kan dog også skabe usikkerhed om det rette valg, og derfor sidder et stort servicehold klar til at yde vejledning og rådgivning. Alle lamper til både uden- og indendørsbrug er i god kvalitet, og der handles kun med ledende producenter. Således har Lampegigantens serviceafdeling flere lyseksperter ansat, der sidder klar til at hjælpe med alle ens spørgsmål om lamper, placering, lys, og design.

På Lampegigantens hjemmeside kan man se meget mere om lampebutikkens udvalg, og finde inspiration til solcellelamper, indendørs lamper mv.