Her kan du lease eller leje massagestole

En investering i en massagestol kan for nogle virke uoverskueligt, da det er en forholdsvis stor engangsudgift. Det er der dog råd for. Hos World of comfort har du mulighed for at leje en massagestol samt lease en massagestol. Det giver den klare fordel, at der i stedet for ét beløb er tale om et mindre månedligt. Hvor stort beløbet er afhænger af, om du vælger en leje- eller leasingaftale, samt hvor lang en periode du vælger. Hvis du leaser, bliver det billigere, jo længere tid du binder dig. En lejeaftale er en smule dyrere i udgangspunktet, da den er mere fleksibel i forhold til opsigelse.

Der er altså forskellige modeller, og du kan vælge den, der bedst passer til dit behov. Hvis du eksempelvis er i tvivl om, hvorvidt en massagestol overhovedet er noget for dig, vil det give mening at leje. Så kan du forholdsvis hurtigt opsige, hvis det viser sig, at du af den ene eller anden grund ikke vil fortsætte med massagestolen.

Hvad koster det at leje eller lease?

Hvis du kigger på World of Comforts hjemmeside, kan du se konkrete priseksempler på, hvad det vil koste med en massagestol. Priserne varierer mellem 450 og 3120 kr. Igen afhænger det af, om der er tale og leje eller leasing, hvilken model du ønsker, samt hvor lang tid du binder dig.

Hvis du er i tvivl om, hvad der bedst kan betale sig for dig, kan du med fordel kontakte World of Comfort. De hjælper gerne med at finde den bedste løsning til dig. Skulle du have spørgsmål til selve massagestole, svarer de også meget gerne.