Leder efter den bedste låsesmed i København til større opgave

Låsesmede… Ja det er jo ikke fordi at der er mangel på dem, snare tværtimod tænker jeg, Men hvad ved jeg også om det. Sagen er i hvert fald den, at rigtig mange låsesmede ikke er i stand til at klare en større opgave under tidspres, og det er netop det som jeg, eller rettere mit firma har brug for. Hvorfor jeg nu skriver her, for at spørge til en låsesmed i København som kan overskue dette.

Det er vel egentlig ikke nogen grund til at komme med en nærmere beskrivelse af opgave, men den er som sagt står, og der er ikke meget tid til at ordne det i, da vi ikke kan stoppe produktionen i længere tid ad gangen. Man kan vel i grunden argumentere at det ikke behøver at være en låsesmed i København, men det er nu alligevel nok det bedste.

Under alle omstændigheder så har vi brug for en erfaren låsesmed i København eller omegn, som kan varetage et stor låseteknisk opgave under tidspres. Hvis du tror at du kan være behjælpelig med at finde frem til sådan en, eller måske allerede kender en, så vil jeg meget gerne høre mere om det. Skriv eventuelt en kommentar.