Hjælp! Min stedfar skal giftes med min mor og vi mangler et jakkesæt…

Min mor skal snart giftes for anden gang i sit liv, og nu skal jeg hjælpe min stedfar med at finde et rigtig pænt jakkesæt. Hverken min mor eller han vil have, at han skal have kjole og hvidt på, ligesom min mor heller ikke skal have en rigtig brudekjole på fordi det er andengangs bryllup for begges vedkommende.

Jeg har foreslået dem at de gik til en skrædder, som kunne give dem gode ideer til hvordan de ville kunne passe sammen til festen, og måske sy både min mors kjole og min stedfars jakkesæt. Der er jo noget luksuøst over at gå til en rigtig skrædder nu til dags, og det må trods alt gerne være lidt fint, selv om det ikke er første gang, de hver især bliver gift, tænker jeg.

Vi har allerede fundet noget stof af et materiale, som både jeg og min stedfar kan lide, og som vi tror, min mor også ville synes om. Nu mangler vi bare at finde den rette skrædder, der kan hjælpe os med at kreere det helt rette jakkesæt til den store dag.