Køb nye hundehalsbånd til din hund på internettet langt billigere

Som hundeejer er man ret bekendt med hundehalsbånd, da det er meget normalt med steder, hvor at hunde skal holdes i snor. Dette er naturligvis også tilfældet for mig, specielt fordi jeg bor i et område, med mange andre hunde og med krav om hund i snor, hvis man besøger de lokale parker. Det er selvfølgelig også helt ok, eftersom at det jo ret hurtigt kan ende i kaos, med alle hunde løbende frit rundt i kvarteret.

Min hund er af racen Labradore, den er fuldvoksen og der er godt  med liv i ham, specielt når vi er ude og gå vores faste ture. Her forleden dag skete der så det, at han lige pludselig fik øje på en tæve på den anden side af stien og det resulterede til min overraskelse i et knækket hundehalsbånd. Jeg havde praktisk talt lige købt det nede i den lokale dyrehandel, men kvaliteten må godt nok siges at havde været ringe.

Det var faktisk ret dyrt det hundehalsbånd, så det ærgrer mig selvfølgelig meget, men det var mest den panik der opstod, ud af den blå luft. Man stod der uden nogen form for kontrol, i en park med påbud om hund i snor og det skabte faktisk et par sure miner. Nu har jeg fundet et langt mere robust hundehalsbånd på internettet og det skulle jeg havde gjort lang tid før, da det er langt billige at købe online.