Det er utroligt hvor meget en laser hårfjerning har ændret min mand

Det er simpelthen utroligt hvad de kan udføre på de kosmetiske klinikker i dag og det skriver jeg fordi min man har benyttet sig af det. Han har altid døjet med kraftig hårvækst på kroppen, en naturlig udvikling der selvfølgelig bunder i arvet gener, men også en sag der har gået ham meget på. Jeg har personligt selv ingen problemer med hans uønsket hårvækst, men den hårfjerning han nu har fået foretaget, har ændret ham totalt.

Når vi før hen i tiden var på ferie i udlandet, var han praktisk talt ikke til at drive ned til stranden og ud af skjorten bare ganske kort. Han har selv ved flere lejligheder sagt, at han ikke var særlig stolt af sig selv og derfor ikke brød sig om alt for meget bart i offentlige sammenhænge. Efter den her top moderne hårfjerning på en lokal privatklinik, har han i den grad fået styr på sin selvtillid og går nu rundt i bar overkrop mere ofte.

Nu er vi jo langt fra nudister, men det glæder mig enormt meget, at indgrebet har haft så positive konsekvenser for min mand, der virker meget mere selvsikker. Hårfjerning var et tip han havde fået af en arbejdskollega, der selv har haft problemstillingen omkring uønsket hårvækst og som ret hurtigt kunne anbefale ham en privatklinik med speciale i netop hårfjerning.