Er det mon muligt at fikse en gulvafhøvling inden 1. februar i år?

Jeg skriver her for at høre, om der mon er nogle venlige og gerne informative sjæle, der kan hjælpe mig i en desperat situation. Jeg har brug for noget gulvafhøvling i en fart.

Sagen er nemlig således: Jeg bor i en rigtig lækker lejlighed i Helsingør centrum, jeg har boet i den i snart et år, og jeg elsker min lejlighed. Men faktisk er det ikke min, det er min storebrors, som jeg har boet i, fordi han skulle flytte til Malawi, han laver noget nødhjælps tømrerarbejde eller sådan noget. Sikkert også noget med gulvafhøvling!

Men han kommer så hjem her den 1. februar, og inden da er det temmelig temmelig vigtigt, at jeg lige får fikset en gulvafhøvling i lejligheden.

Jeg har nemlig ridset hans flotte plankegulv godt og grundigt, fordi jeg ikke lige havde opdaget, at min stol ved skrivebordet lavede mærker i gulvet. Jeg har skrevet speciale hele det sidste år, og derfor har jeg jo så siddet klinet fast ved skrivebordet. Jeg vil ikke have, han skal opdage noget, han går sindssygt meget op i den slags, fordi han er udlært tømrer, så jeg tænkte, jeg kunne fikse det med en gulvafhøvling. Men skal det være i hele lejligheden man gør det så? Og hvad koster sådan noget?