Fordelene ved at vælge Dansk Boligforsikring

Det helt store spørgsmål, når du står og skal vælge forsikring – faktisk lige meget hvilken forsikring, der er tale om – er: Hvilket selskab skal jeg vælge? Du får her fordelene ved at vælge Dansk Boligforsikring, som er relevant, hvis du skal have en ejerskifteforsikring eller en sælgeransvarsforsikring

Hvis du er på vej til at indgå i et ejerskifte – hvad end det er som sælger eller køber – kan det blive nødvendigt at undersøge, om du skal have en boligforsikring. Der findes både de forsikringer, du først behøver tage stilling til, når du er flyttet ind. Og så er der dem, der skal være tegnet forinden. Det handler om husforsikringen og ejerskifteforsikringen. De skal begge være tegnet, før du overtager huset. For en kommende køber kan spørgsmålet om, hvorvidt de to forsikringer bør tegnes i samme selskab, dukke op. Det er der forskellige holdninger til. Nogle mener, at det er en fordel, mens andre anser det som en direkte ulempe. Såfremt du vælger at tegne ejerskifteforsikring hos Dansk Boligforsikring, skal du tegne en husforsikring i et andet selskab. Men der er fordele ved at vælge et nicheselskab, som Dansk Boligforsikring kan betegnes som. 

Specialiseret viden og eksperter på boligområdet 

Dansk Boligforsikring beskæftiger sig udelukkende med boligområdet, hvilket gør, at samtlige medarbejdere er specialister. Såfremt du er på vej ind i et ejerskifte, udgør de altså en vigtig samarbejdspartner. Det faktum, at alle afdelinger har samme ekspertområde, er det da også det,  der får selskabet til at skille sig ud fra større forsikringsselskaber, som har et bredt udvalg af forbrugerforsikringer. Netop på grund af det kan du som kunde også forvente at få ekspertrådgivning, hver gang du har spørgsmål. 

Dansk Boligforsikring har lavet forskellige tiltag for at udbrede viden om boligen, således at deres kunder og potentielle kunder også får gavn af det. De har en nyhedssektion på deres hjemmeside, en blog samt er repræsenteret på sociale medier. På alle disse platforme deler Dansk Boligforsikring artikler, indlæg, statistikker og lignende, hvor du som læser kan blive klogere. Emnerne svinger og kan være alt fra praktiske tips til boligen, opdateringer i boligloven, deling af nye statistikker på boligmarkedet osv. 

Hvad skal du være obs på, når du vælger selskab?

Når der skal tages et valg om, hvilket et forsikringsselskab man vil benytte sig af i tegningen af boligforsikringer, er der flere forholdsregler at tage. I forbindelse med ejerskifteforsikring anbefaler Dansk Boligforsikring, at man vælger med omhu. Det indebærer blandt andet, at man undersøger, om selskabet er dansk, eller om det blot er repræsenteret med dansk agentur. Der er nemlig stor forskel på, hvilke regler man er underlagt. Som forbruger vil man være langt bedre beskyttet med et dansk firma. 

Derudover gælder det om at indsnævre, hvad det er for nogle parametre, man vægter højest som forbruger.