Højkvalitets fodboldmål til haven

Sommeren har for alvor gjort sit indtog, og det er blevet tid til grillfester og haveaktiviteter. Her er både crocket, kongespil og dartspil på listen over populære haveaktiviteter, men en god fodboldkamp kan også være den perfekte opvarmning til en stor grillmiddag.

Mange tror at fodboldmål til haven koster en formue, men når man endelig køber et fodboldmål gælder det blot om at købe et i højkvalitet, så det holder så længe som muligt. Hos Homegoal sælger man fodboldmål til haven i træ, og der ydes 3 års garanti på alle køb, hvilket er med til at garantere, at man virkelig får en god pris på fodboldmål, hvis fordeler udgiften ud på alle de timer, hvor man kan have glæde af det i haven.

Minifodboldmål til de mindste

Homegoal sælger både fodboldmål i større størrelser (5-mandsmål), men sælger også minifodboldmål, der især er egnede til mindre børn eller til fodboldkampe, hvor man ikke behøver en fast målmand. Alle fodboldmål er konstrueret i miljøvenlige træmaterialer, og man kan derfor trygt aktivere sine børn med både minifodboldmål og Homegoals almindelige fodboldmål.

Selv om minifodboldmål måske mest er egnet til de mindste størrelser, kan det ligeledes benyttes af teenagere, voksne og bedsteforældre, når der skal laves aktiviteter i haven, og et fodboldmål til haven vil være den ideelle underholdning til at samle energi til den store grillmiddag eller til at fordøje maden efterfølgende.