Firmafest – Sig mig engang hvorfor at jeg skal lave det hele?

Vi er et lille firma med 12 ansatte og meget lille udskiftning, hvorfor vi naturligvis også kender hinanden rigtig godt. det er en godt arbejdsplads, så jeg tror ikke at der sker de store ændringer foreløbigt. Men som ethvert andet firma skal vi naturligvis stadig have en firmafest, i hvert fald én gang om året, og det er ved at være den tid.

Problemet er at det altid er mig som arrangerer det hele. Hvert år spørger jeg til at folk hjælper til hvis de har tid og lyst, men det er tilsyneladende aldrig tilfældet. Jeg er ved at være godt træt af det, så dette år har jeg tænkt mig at prøve noget nyt, nemlig at få et eventfirma til at arrangere vores firmafest.

Det kommer naturligvis til at indebære en billetpris, og jeg vil stadig forvente at folk kommer. Det er blot prisen for at slippe for det hårde arbejde. Først af alt har jeg dog brug for at finde frem til et eventfirma som kan arrangere vores firmafest, og på dette område har jeg faktisk ikke haft meget held. Dels er vi et lille firma, så der er mange som slet ikke vi påtage sig opgaven, og dels synes jeg at det er lige lovlig dyrt.