Dansk Boligforsikring: Dækkende og billige ejerskifteforsikringer

I Holbæk på Kanalstræde er Dansk Boligforsikrings kontor placeret. Det er et boligforsikringsselskab, som er specialiseret i ejerskifteforsikringer og sælgeransvarsforsikringer.

Selskabet har i de sidste mange år brugt kræfter på at blive de bedste inden for boligområdet. Der er altså også tale om et niche-selskab; altså et der er specialiseret inden for ét område, sammenlignet med selskaber der tilbyder forsikringer inden for adskillige områder. Fordelene ved at vælge førstnævnte er, at samtlige medarbejdere har ekspertise inden for et område. Man kan derfor bruge ressourcerne fokuseret ét sted.

Undersøgelser har tidligere vist, at det er sådanne selskaber, der har den højeste grad af tilfredshed hos kunderne. Dansk Boligforsikring samarbejder ligeledes med virksomheder, der har specialer inden for boligområdet. Her er der tale om ejendomsmæglere, boligsider og firmaer der står for tilstandsrapporter. En af Dansk Boligforsikrings faste og langvarige samarbejdspartnere er Willis Towers Watson – tidligere blot Willis. Læs mere på Dansk Boligforsikrings ‘om os’-side.