Jeg ved ikke med jer kære læsere, men jeg har altså en eller anden mærkelig fetich med militærtøj, camouflage og den slags. Jeg er også gift en løjtnant, så det går vel i grunden ganske godt i spænd, men jeg kender alligevel ikke til andre som har det på samme måde som jeg. Men det var jo slet ikke det jeg ville tale om, for det der er sket er at jeg er faldet over nogle helt fantastiske vintage army jakker til damer.

De er virkeligt noget helt særligt. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og lad det være sagt med det samme at billederne på Army Stars hjemmeside ikke lever op til virkeligheden. Jeg har aldrig hørt om vintage army jakker til damer før, eller til mænd for den sags skyld, men det skulle jo prøves.

Så der skete hverken værre eller bedre en at jeg bestilte en af disse vintage army jakker til damer, og da jeg modtog den med posten fik jeg noget af en overraskelse. Kvaliteten er ulig noget jeg har oplevet før. Faktisk er jeg slet ikke i stand til at beskrive det, og når man lige har vendt sig til udseendet, som er lidt anderledes end mad er vant til, opdager man at de faktisk også er ret fede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *