Min mand og jeg er lige flyttet på landet, det har altid været drømmen og nu har vi altså fundet et lille hyggeligt nedlagt landbrug, der resten af vores dage, skal være hjemsted for en planlagt familieforøgelse. Vi har dog nogle ting der lige skal løses første, der iblandt et gulv der skriger på en industristøvsuger, for slet ikke at tale om en tæpperenser.

Ejendommen er stort set i ganske fin form, men inde i selve huset, er det gået lidt mere hårdt ud over tæpperne, de er skjoldet og der har vist også været noget fugt involveret på et tidligere tidspunkt, i den tidligere ejers levetid. Min mand er fast besluttet på at vi skal spare pengene på nye tæpper og så i stedet for give dem en tur med en industristøvsuger, skarpt efterfulgt af en tæpperenser, der kan komme til bunds i skidtet.

Jeg giver ham egentlig ret, tæpperne er ikke nye mere, men de er heller ikke så gamle og slidte, at de ikke uden de store strabadser med en tæpperenser, kan renses op ganske fornuftigt. Vi er dog lige nødsaget til, som sagt, at starte ud med en industristøvsuger, der kan tage det grove overfladeskidt. Hvor kan vi leje sådan noget udstyr til en billig penge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *