Da jeg første gang overhørte udtrykket håndværker døgnvagt, var min tanke, at det var da en komplet tosset idé. Jeg mener, da er jo ikke nogen, der har brug for at få bygget en carport, eller få installeret nyt toilet, midt om natten. Hvem har dog fundet på det? Tænkte jeg, og ikke mindst, hvem kan dog finde på at benytte sig af det. Det må jo være forfærdelig dyrt, sådan uden for arbejdstid.

Der gik jo ikke længe før end jeg havde glemt alt om det og livet gik videre. Men så var det at det blev stormvejr og der gik hul i taget. så var gode dyr jo rådne. Det var jo en ren syndflod, og vi stod snart i vand til knæene. Nå ja, overdrivelse fremmer forståelsen, men ikke desto mindre, var den lille familie i alvorlige vanskeligheder. Men, så var det jo at jeg huskede på den famøse håndværker døgnvagt.

Jeg ringede til min veninde, som var hende jeg tidligere havde hørt tale om en håndværker døgnvagt, og spurgte om hun havde et telefon nummer, jeg kunne ringe til. Det havde hun, og hun gjorde i den forbindelse, naturligvis, også et stort nummer ud af at minde mig om hvordan jeg tidligere havde hånet hende. Nå ja, et jo løn som fortjent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *