Min søde svigerindes hemmelige voksbehandling til min storebror

Min storebror har fødselsdag om en måned, og jeg er gået i sammensværgelse med hans kone om at give ham en voksbehandling til ryggen i fødselsdags gave.

Han har vildt mange hår på ryggen, ligesom vores far også har det. Min farfar har vist også ret mange hår på ryggen, så det er nok desværre arveligt. Min far har vist aldrig været ked af hårene og har aldrig fået en voksbehandling, min bror heller ikke, men hans kone er altså ikke helt pjattet med det.

Jeg fortalte hende, en dag hvor vi havde talt om det, at jeg havde fundet et sted på nettet, hvor man kunne få en voksbehandling, også til mænd. Så planen er faktisk, fordi hun helst ikke vil fornærme ham, at det er mig der skal give ham den, hun er så bare med i at finansiere det, uden han ved det tror jeg. Måske siger hun det til ham alligevel, men foreløbig er det mig, der skal stå inde for den voksbehandling, han skal have. Men jeg synes, det er en fed ide, jeg overveje selv at få en af bene, så kan jeg jo passende tage med ham ind og få det gjort en dag.