Træpiller – skal man også fyre med træpiller om sommeren?

Jeg har et spørgsmål, som jeg godt kunne tænke mig at få afklaret. For nogle måneder siden begyndte jeg at fyre med træpiller, og jeg har derfor ikke så meget forstand eller erfaring på dette område. Jeg står nu i den situation, at jeg snart skal have købt mig et nyt læs, men da det efterhånden er ved at være sommer, tænker jeg, om det overhovedet er nødvendigt?

Jeg ved udmærket godt, at man på ingen måde kan stole på det danske sommervejr, men jeg synes bare, at det virker lidt spild af det gode vejr, hvis man begynder at fyre op for varmen.

Jeg har dog nok alligevel besluttet mig for at købe mig et nyt læs, så jeg har nogle træpiller på lager, hvis det nu alligevel skulle blive koldt, og ellers har jeg dem jo til efteråret.

Fordelen ved træpiller er jo netop, at de ikke bliver for gamle, så længe man bare passer godt på dem. Jeg har i hvert fald fået at vide, at de skal stå et tørt sted, hvorfor jeg selv har dem i garagen. Jeg ved dog ikke helt, hvad I andre gør, og jeg kunne derfor godt tænke mig at høre nogle af jeres tips og tricks.

Træpiller er jo faktisk lidt af en videnskab, og jeg synes også, at det kan være lidt svært at bedømme, hvor mange træpiller man har brug for, for at få den mest optimale varme i huset.

Har du nogle generelle gode råd om træpiller, så må du meget gerne kontakte mig her på bloggen, og det må du også meget gerne, hvis du kan fortælle mig, om det er en god ide at købe et læs nu, hvor sommeren står for døren.

Derudover kunne jeg godt tænke mig at høre, hvor I køber jeres træpiller henne. Jeg køber mine online hos DLG Netbutik, og det kan jeg varmt anbefale andre også at gøre. Det er super hurtigt, nemt og billigt, og jeg sparer i hvert fald meget besvær.

Har du nogle gode råd om træpiller, som du vil dele med os andre entusiaster, så må du meget gerne dele dem her på bloggen. Det kan jo kun være interessant at snakke om de her små magiske piller, og jeg tænker, at det kunne være meget smart at dele tips og tricks her på siden.

Tags: