Temperaturovervågning med trådløs sender – hvor køber man sådan noget?

Som så man andre har jeg et stort dejligt drivhus, men jeg har haft nogle problemer med et det er blevet for varmt, hvilket er grunden til at jeg nu leder efter en eller anden form for temperaturovervågning med  trådløs sender, så jeg kan få besked når det sker, så jeg kan starte noget udluftning og den slags.

For mine tomatplanter kan ikke tåle mosten, og jeg glemmer det hele tiden. Selv når solen står højest er jeg glad og tilfreds med at ligge i min hængekøje og læse, altså indtil at jeg skal et eller andet som gør at jeg skal forbi drivhuset, hvor jeg til min skræk og rædsel ser at mine tomatplanter er fuldkommen forkullede. Om det er en eller enden form for temperaturovervågning med trådløs sender, eller en anden løsning som jeg har brug for, tør jeg ikke gisne om for jeg ved ikke meget om den slags, men en eller anden løsning har jeg i hvert fald brug for, og temperaturovervågning er vel nød til at være en del af løsningen.

Som sagt så er jeg lidt i tvivl om præcis hvilken løsning det er jeg leder efter, så hvis du har nogen idéer, vil jeg meget gerne høre mere om det.