Ét tandimplantat kan klares let med en implantatbehandling

Det er ret utroligt hvad man kan få lavet hos en specialiseret tand klinik i dag, ikke mindst hvis man har en tand eller flere tænder der er så beskadiget, at stumperne ikke kan redes. Et tandimplantat kan i mange tilfælde give folk deres gamle smil tilbage, genskabe den så vitale tygge evne og i det hele taget få genskabt det selvværd man måske har mistet, via en implantatbehandling.

Et tandimplantat er meget mere end den sådan rent tekniske del om hvordan at indgrebet udføres, det drejer sig i en høj grad også om menneskers selvværd, der i rigtig mange tilfælde lider et knæk, bogstaveligt talt. En implantatbehandling kan i de fleste tilfælde genskabe en eller flere tænder, så præcist at det på ingen måde kan ses.

Implantatbehandling foregår på den måde at man indsætter en lille titaniums skrue i kæben, hvor på at selve tandimplantatet monteres og indgrebet kan udføres over et par besøg  hos tandlæge klinikken. Et implantat kan gennemsnitligt holde op imod en 25 år, før at det behøver at blive erstattet, hvis man vel og mærket sørger for at overholde sine tandlæge besøg. Det kan samtidig hjælpe gevaldigt på selvtillid, tyggeevne og i det hele taget det smil, som er så vigtigt for mange.