Smertefri tandbehandling i Hellerup – Tandbehandling med laser

Nu har jeg hørt det med. Tandbehandling med laser? Det havde jeg alligevel ikke regnet med, men hvis det ellers holder hvad det lover, nemlig smertefri tandbehandling, så er det nok værd at undersøge nærmere.

For vi er jo nogle som stort set aldrig kort til tandlægen, ikke mindst fordi det ofte kan være ganske ubehageligt, og medmindre at man er meget god til at børste tænder, er konsekvensen af dette blot et endnu større behov for tandbehandling, hvilket jo heller ikke er ønskværdig. Ja smertefri tandbehandling i Hellerup lyder slet ikke dårligt, altså lige bortset fra at jeg bor i Køge.

Hvis det ikke allerede er ret åbenlyst, så er det naturligvis to grunde til at jeg skriver her. Først af alt for at høre om folk erfaringer i forhold til denne form for smertefri tandbehandling, men også for at høre om den samme behandling bliver tilbudt tættere på Køge, for jeg har nemlig ikke kunne finde nogen som tilbyder denne form for behandling.

Om nødvendigt må jeg bare få foretaget tandbehandling i Hellerup, det er der jo ikke noget at gøre ved, men som altid er et tandlæge besøg jo en betragtelig investering, så jeg vil stadig gerne høre om andres erfaringer.