Skræddersyet jakkesæt er det nye sort

skræddersyet jakkesætModetendenserne anno 2015 dikterer blandt andet, at det bliver super trendy med skræddersyet jakkesæt – til kvinder dette forår. I noget tid har vi set, hvordan sæt med matchende bukser, nederdel eller shorts og overdel har været meget moderne. Og man kan mene, at jakkesættet med matchende busker og jakke er en arveart af de cool sæt, der var så typiske i gadebilledet i 2014.

Catwalkens modetendenser

Det kan dog være svært at finde et jakkesæt, der passer præcist i størrelsen. Flere kvinder har en lang overkrop og kortere ben eller omvendt, og jakkesæt kommer ofte i standardiserede størrelser. Hos Anna Spang kan man købe skræddersyet jakkesæt. Det vil sige, at du kan få et skræddersyet jakkesæt, der kommer i præcis de mål, du ønsker men også i de materialer, farver, mønstre og faconer, du ønsker. Du kan eventuelt lade dig inspirere på Anne Spangs hjemmeside, hvis du ved, at du gerne vil købe et skræddersyet jakkesæt men ikke præcist ved, hvordan det skal se ud. Her kommer Anne Spang med gode ideer og inspirerende udpluk fra catwalken i forhold til, hvad der er top moderne i forhold til denne her herremode og jakkesæts-stil til kvinder, som i modebranchen populært kaldes androgyni. For eksempel er det blevet supertrendy, at få syet et skræddersyet jakkesæt med masser af vidde i bukserne og jakker, hvor der er kontrast på krave og manchetter. De skræddersyede jakkesæt kommer i den farve, som du ønsker men særligt er det de friske pasteller, der bliver moden i 2015. Det vil sige farver som mintgrøn, lyslilla, lysegul og lyseblå.

Vælg et skræddersyet jakkesæt til dit næste bryllup

Det er superflot at vælge et skræddersyet jakkesæt frem for en klassisk kjole næste gang, du for eksempel skal til et større arrangement ja eventuelt et bryllup. Nogle vil måske mene, at det ikke følger den klassiske etikette at komme i busker og jakke, men det er fortid. Et skræddersyet jakkesæt vil få dig til at skille dig ud på en sej, urban men også velklædt måde. Hvis det er dig, der er så heldig at være kommende brud, er et alternativt til brudkjolen for eksempel et hvidt, elegant skræddersyet jakkesæt. Du husker nok, da Mick Jagger blev gift med den skønne Bianca Perez og billederne fra deres bryllup. Bianca kom i et skræddersyet jakkesæt med jakke og stram hvid nederdel og en stor, imponerende hvid hat.