Jeg venter på at få sexlegetøj med posten – Jeg kan ikke vente!

Jeg elsker at købe mine ting online. Udvalget er tit langt større og så kan man nemt og hurtigt finde et sted der sælger det billigt. Det er på ingen måde anderledes med sexlegetøj.

Jeg er langt fra den eneste i verden som har fået øjnene op for at købe deres sexlegetøj online, og det virker som om at det er langt mere acceptabelt i Danmark at købe disse ting, end det var for kun 10-15 år siden.

Det ser jeg som en rigtig god ting, da der jo ingen grund er til at skjule det, og det føltes da nærmest som at leve i den mørke middelalder nu hvor man tænker tilbage. Men sådan er det heldigvis ikke længere.

Jeg venter i skrivende stund på at posten komme med noget sexlegetøj, og jeg kan næsten ikke. Forhåbentlig får jeg det før weekenden, men man jo ved aldrig fordi i morgen er det helligdag, og så kommer der sikkert ekstra travlhed på fredag. Men jeg krydser i hvert fald fingre for at jeg får det enten i dag eller i overmorgen. Det ville være lidt fladt at få det mandag i hvert fald. Dumme kristihimmelfartsdag : (