Service Level Management – Jeg har bare ikke forstået det

Jeg går på IT universitetet, eller det vil sige, min fraværds procent bare stiger og stiger, og nu skal jeg snart til eksamen i emnet Service Level Management, og hvis jeg ikke består, ryger jeg ud.

Ja jeg ved det godt, det er ris til egen bagdel. Vi har alle vores problemer, og jeg har naturligvis også mine. Ja, jeg kunne have gjort det bedre, men ske er sket og står ikke til at ændre. Jeg kan kun prøve at gøre mit bedste i fremtiden, og lige nu involverer det altså en eksamen i Service Level Management.

Det er jo heller ikke fordi at jeg ikke har undersøgt sagen. Jeg har læst det meste at den bog der hører til faget, og jeg har også læst en masse på nettet, men det er altså bare forvirrende. Service Level Management skulle have noget at gøre med at forsikre at bruger oplevelse forbliver god, også efter kritiske opdateringer og så videre. At undgå uforudsete kritiske fejl og lignende.

Service level management er min nemesis, og jeg håber virkelig at der er nogen der vil hjælpe. Jeg ved godt at det ikke virker som om at jeg elv har gjort en særlig stor indsats, men det har jeg altså, og eksamen er om en uge, så jeg har virkelig brug for hjælp.