Porcelænsfacader er en fantastisk opfindelse som bare virker

Med årende er mine tænder, som det sker for så mange, gået hen og blevet lidt grimme. De er blevet gullige og slidte, og selvom de virker som de skal og der ikke er noget praktisk galt, så irriterer den slag mig rigtig meget. Derfor besluttede jeg mig også for at gøre noget ved det. Jeg konsultere mig tandlæge, og hun informerede mig om at det jeg havde brug for var porcelænsfacader.

I første omgang gjorde jeg jo lidt store øjne, for jeg har altså også smadret mig del porcelæn i tidens løb, så ligefrem at lave tænder af det lyder ikke som en god idé, men hun garanterede mig for at porcelænsfacader holder ganske udmærket.

Så vi gik i gang med behandlingen, som i grunden var ganske enkel. Man sliber et ganske tyndt lag af tænderne hvorefter man limer porcelænsfacader på. Det tog ikke særlig lang tid, og da jeg så mig selv i spejlet bagefter, var jeg meget imponeret over resultatet.

Så hvis dine tænder ikke er så pæne som de var engang, men eller fungerer som de skal, så kan jeg varmt anbefale porcelænsfacader. Det er hurtigt og let og koster heller ikke alverden. Så bliver det vidst ikke meget bedre.