Paradentose og tandbehandling i narkose

Paradentose er som bekendt en ganske forfærdelig opfindelse, og jeg er én af de uheldige der har måtte lide under den. Men som det ganske ordsprog siger: Sket er sket og står ikke til at ændre. Nu er det tid til at få gjort noget ved det.

Paradentose har jo gjort at der ikke er mange brugbare tænder tilbage, og derfor har jeg, i samarbejde med tandlægen, taget den beslutning at de resterende skal ud, hvorefter jeg skal i gang med en længere implantatbehandling. Og det er jo så her at spørgsmålene dukker op, for jeg kan levende forstille mig at det kan blive ganske ubehageligt at få lavet implantater. Der skal jo både bores, skæres og jeg ved snart ikke hvad, og så er det jo ganske naturligt at jeg overvejer om tandbehandling i narkose kan være en god løsning.

Paradentose eller ej, så er tandbehandling i narkose jo ikke en lille ting. Jeg vil ikke påstå at jeg har forstand på det, men jeg har da engang været på hospitalet og er blevet opereret, og der var da et helt team til at styre narkose, jeg skulle ligge til opvågning bagefter og alt muligt. Hvordan det helt kommer til at foregå hos tandlægen kan jeg derfor ikke helt regne ud.