Jeg skal bruge overskuelige kamera priser til min ønskeseddel

Jeg ved godt, at det lige har været jul, men jeg har snart fødselsdag, og derfor har min familie krævet, at der kommer en opdateret ønskeseddel. Så jeg skal have fundet nogle kamera priser, fordi jeg ønsker mig et kamera.

Jeg plejer nemlig at skrive på min ønskeseddel, hvad de forskellige ting koster, så kan folk jo selv vælge, hvad de vil give mig. Og det er altså en lang ønskeseddel, så det er ret åbent, det er ikke fordi jeg bare siger præcis, hvad jeg vil have. Så når jeg ønsker mig et kamera, skriver jeg også forskellige kamera priser på ønskeseddel.

Jeg synes, det er svært at få et overblik over forskellige kamera priser, jeg gad godt der var et sted, hvor de forskellige priser ligesom blev stillet op ved siden af hinanden.

Jeg ved nemlig ikke, hvilket kamera jeg præcis ønsker mig, jeg ville både blive glad for et billigt kamera, men bestemt også for et stort smart et, sådan et af de der gammeldags, der er moderne nu. Så hvis nu jeg laver en ønskeseddel med et stort udvalg af kameraer og ikke mindst kamera priser, så kan min familie jo helt selv vælge, hvilket kamera de vil købe. Hvis jeg da får et overhovedet!