Ombygning og nyt badeværelse – Slut med dårlig lugt

Så er det blevet tid. Det er blevet sommer og vi har ferie, og dermed tid og overskud til endelig at få gjort noget ved det gamle badeværelse. Det er jo sådan set ikke fordi vores nuværende badeværelse ikke er funktionelt, men det er gammel og ikke særlig pænt, og så lugter det af svamp. Så nu har vi altså besluttet at få lavet ombygning of nyt badeværelse.

Vi gider naturligvis ikke at lave det hele selv, dels er det jo hård arbejde, og dels er vi altså ikke håndværkere. Vi vil naturligvis gerne give en hånd med, hvis der er brug for det, især hvis det kan spare os nogle penge. Men først af alt skal vi have fundet et firma der kan vare tage vores interesser i forhold til en lettere ombygning, for at gøre badeværelset større, og så skal der naturligvis også bygges nyt badeværelse.

Vi har søgt vidt og bredt, og har fundet mange forskellige udbydere, men det er altså meget svært at vælge. Nogle specialiserer sig tilsyneladende i nyt badeværelse, men andre gør i ombygning. Vi har jo brug for begge dele, og vil naturligvis gerne have ét firma til at gøre det hele. Vi vil være glade for enhver anbefaling.