Nyheder fra TelemarketingCentret

TelemarketingCentretFor TelemarketingCentret, der har eksisteret siden 2001 i Horsens, er det en del af deres hverdag, at levere gode resultater til deres brede portefølje af kunder.  TelemarketingCentret er, med direktør Torben Larsen i spidsen, blandt de største førende telemarketingcentre i Danmark. Alt i alt kan TelemarketingCentret prale af, at have leveret godt 93.000 salgsmøder og have håndteret cirka 180.000 indgående kundekald på deres in-bound anlæg.

Bare i løbet af 2014 bistod TelemarketingCentret mere end 10 børsnoterede selskaber, for hvem de har leveret resultater med ROI på helt op til 200.

TelemarketingCentret stille høje krav

Det er TelemarketingCentrets mission altid at have glade og tilfredse kunder. Netop derfor højner TelemarketingCentret også hele tiden deres krav til de ansatte, så hver en kunde er sikret den bedste service med de bedste resultater.

Siden 2001 har TelemarketingCentret ydet kompetent service inden for telemarketing, mødebooking og leadgenerering til både store og mindre danske og udenlandske virksomheder inden for alt fra transport, it og forsikring til medicinal og printvirksomheder.

Sidste nyt fra TelemarketingCentret

På trods af, at vi kun er ca. tre måneder inde i 2015, har TelemarketingCentret allerede for en af de helt store bilimportører i Danmark leveret mere end 50 møder med salgspotentiale. For denne bilimportør har TelemarketingCentret lagt en helt klar strategi for, hvem de skal i dialog med gennem deres telemarketing arbejde, hvilket har resulteret i, at de kunder, som TelemarketingCentret kom i kontakt med, er virksomheder, der har mere end 2000 biler. Det betyder altså et yderst højt slagspotentiale for TelemarketingCentrets kunde, som da heller ikke har lagt skjul på sin tilfredshed med samarbejdet.

Hvis du er interesseret i at følge med i flere nyheder inden for telemarketingbranchen eller fra TelemarketingCentret, så læs med på TelemarketingCentrets blog lige her.