Ny låsesmed viser heltemod!

9c6220993bd186a68a8ce9059f4ed535

 

Brand på Nørrebro – Låsesmed kom til undsætning

Jeg har før fortalt en historie om en låsesmed, der risikerede sit liv til fordel for et hamster, som stod en børnehave meget nært. Så da jeg faldt over denne historie, kunne jeg simpelthen ikke lade være med at tænke, at jeg bare måtte dele den med jer!

Det var en sen onsdag aften på Nørrebro, hvor en ældre dame var ude for en ulykke som i værste tilfælde kunne have kostet hende og en masse naboers liv. Heldigvis slap alle med livet i behold!

Den ældre dame, hvis lejlighed lå lige over den lejlighed, som der brød brand i, var godt oppe i alderen, og havde hårdt brug for hjælp til at komme ud, da hun var sengeliggende på daværende tidspunkt.

Da de fleste beboer var ude af lejlighedskomplekses, fandt man ud af, at den ældre dame manglede. Men da ildebranden allerede havde taget godt fat, gjorde man naturligvis klogest i ikke at risikere sit eget liv, og man ventede derfor på, at brandvæsnet ville ankomme.

Grundet vejarbejde havde det taget lidt længere tid for brandvæsnet at komme frem, hvorfor en låsesmed der pludselig kom forbi tog chancen, og løb op til kvindens lejlighed. Med en klud for munden sparkede han døren ind til den ældre kvindes lejlighed, hvor han fandt hende liggende bevidstløs på gulvet.

Han gik hende til syvende og sidst ud, og var uden tvivl dagens helt i skysovs! Her er der virkelig tale om en af hverdagens mange helte, som gør den store forskel i vores lille samfund.

Låsesmeden fra Nørrebro kan højst sandsynligt se frem til en travl periode, hvor folk fra København og omegn vil ringe til lige netop ham, når de har brug for en dygtig låsesmed med hjertet på rettet sted!

Danmark i kedelig indbrudsrekord

Det falder godt i hak med, at vi danskere har brug for en låsesmed. I Danmark ligger vi nemlig på en kedelig andenplads på listen over Europas mest indbrudsplagede lande. Så måske du skulle tage at ringe til helten, låsesmeden fra Nørrebro – måske kan han også redde dit hjem, eller i hvert fald dine værdier i hjemmet!