Jeg har kombineret Nupo med nogle Weleda produkter og dyrker mere motion

Jeg har kastet mig ud i det, der vel nok kan betegnes som, at sportstræne sig selv i moderate mængder og det går faktisk ganske fint. En af årsagerne til at det går ok med at få rørt sig lidt og komme i form, er en kombination af selve motionen, Nupo og nogle Weleda produkter. Jeg har fokus på motion minimum én gang om dagen, supplerer min kostplan med Nupo og holder min hud frisk og stram med Weleda produkter.

Til dem der ikke er bekendte med Nupo og Weleda produkter, så er der råd her. Nupo er et klassisk slankmiddel produkt, der har været på banen i mange år, en godt supplement til den kostplan jeg har fået udarbejdet. Det gode ved Nupo produkterne i vore tider er, at sortimentet er blevet så meget større og der kan varieres mere i smag og nuancer.

Jeg siger ikke at Nupo er som at gå på fem stjernet restaurant, men jeg synes dog at udviklingen af produkterne der sælges, er blevet væsentlig bedre og mere indbydende. Mine Weleda produkter har en alternativ del i mit slankeprojekt, det er nemlig hud cremen over dem alle og den hjælper mig med at stramme huden op, i takt med at jeg taber mig. Indtil videre går alt med succes, jeg håber at det fortsætter.