Jeg har fundet et hul i mit liv med Mega Scratch som jeg slet ikke troede fandtes. Lige pludselig kan jeg næsten ikke forstille sig en uge uden online skrabspil på deres mere end 60 forskellige spil.

De fleste danskere har et lignede forhold til for eksempelvis deres fjernsyn, Facebook og hvad der nu ellers findes af pragtfulde måde at have det sjovt på. Jeg ser dårlig nok fjernsyn, men til gengæld er jeg fast bruger inde på Mega Scratch – og det stopper jeg ikke med lige foreløbig.

Det rigtig fede ved online skrabespil er, at siden det er en online hjemmeside, så kan man spille lige præcis når man har tid og lyst, og det var især dejligt en overgang hvor jeg led af en slem forkølelse, og slet ikke kunne sove en nat på grund af at jeg konstant skulle pudse næse.

Så kom Mega Scratch til undsætning som en hvid ridder på sin trofaste ganger. Jeg følte mig i hvert fald som en yndling prinsesse fuld af selvmedlidenhed som havde brug for hjælp for at komme igennem natten og sygdommen.

Tagged with:
 

One Response to Jeg elsker at spille online skrabespil inde på Mega Scratch

  1. Rasmus Norh siger:

    Ej hvor sjovt, jeg er også blevet helt bidt af at spille online skrabespil på Mega Scratch. Det er virkelig fedt, at der er så mange forskellige spil, for hvis man bliver træt af det ene, kan man jo bare begynde at spille et andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *