Nu skal jeg finde løbe t-shirts med tryk til hele løbeklubben!

Hjælp mig! Jeg er måske kommet til at tale lidt over mig, sidst vi samledes i løbeklubben. Vi snakkede om at, vi, når der igen i år skal afholdes byens årlige halvmarathon vil stille op i ens tøj, og jeg kom til at sige, at jeg da ikke troede, det ville være noget problem at skaffe løbe t-shirts med tryk.

Det syntes de alle sammen var en rigtigt god idé, og før jeg nåede at sige, at jeg altså ikke vidste, hvor man skaffer disse t-shirts, skulle alle folk skynde sig hjem og lave aftensmad og så videre.

Så nu er det altså blevet min opgave at skaffe løbe t-shirts med tryk, selv om jeg ikke har noget forstand på det. Jeg har været nede i fotoforretningen, der ligger her i byen, men de laver kun til almindelige t-shirts, og det skulle jo gerne være sådan nogle, der kan absorbere sveden, når vi løber.

Nu er jeg begyndt at lede forskellige steder på nettet, og jeg håber, jeg snart finder et godt tilbud på løbe t-shirts med tryk, så vi kan være pænt klædt på til når vi skal ud og løbe halvmarathon sammen.