De ældre skal også beskytte sig, de kan købe deres kondomer online

Jeg er en pige på 35 år, jeg har været single i et år nu. Jeg havde været sammen med min kæreste i 7 år, så det var et rigtig hårdt brud. Men nu er jeg tilbage på single markedet! Og selv om jeg synes, jeg er lidt for gammel til at tænke på kønssygdomme, så har min læge gjort meget ud af at fortælle, at særligt min aldersgruppe er udsat. Hun anbefalede mig til at købe kondomer online, så ikke det skulle blive en ubehagelig oplevelse at købe prævention.

Jeg synes, det er en rigtig fin ide at købe kondomer online. Jeg ved ikke, om yngre mennesker har lettere ved at købe kondomer i butikkerne, men jeg synes i hvert fald, det føles lidt underligt at stå dernede som 35 årig.

Der er vist mange over 30 der ikke tænker over det med prævention, jeg synes, jeg læste, at det i høj grad er de ældre, der holder kønssygdommene kørende, fordi de tror, det kun er unge, der kan smitte med den slags. Men de skulle også tage at købe kondomer online, for de er i høj grad også muligt at smitte eller blive smittet med kønssygdomme, selvom man er på den anden side af 30. Det er nemt og diskret at købe sine kondomer online, jeg har altid nogle liggende i skuffen og har altid et med i min taske når jeg går ud. Jeg er ikke helt aktiv endnu, men når den tid kommer, når jeg er klar, så er det jo godt at være forberedt.