Blomstertryk – du kommer ikke igennem en sommer uden kjoler

Der er altid mulighed for at få en sommerkjole med blomstertryk, det er ikke til at komme udenom. Det er dog forskelligt fra år til år, hvordan blomstertrykket ser ud, og hvad der rammer modehusene. I år er det gerne mere abstrakte blomstertryk, der er en tydelig tendens ved de fleste store modehuse.

Kan du li’ blomstertryk

Kan du helt sikkert også lide sommer.  Der er ikke noget som en varm sommerdag i en let sommerkjoler med blomstertryk, det er sommer, når det er bedst. Vil du være helt med på moden i år, skal det gerne være i pangfarverne eller de mere nedtonede pastelfarver, du finder en kjole med blomstertryk.

Det er også muligt at finde flere velvalgte accessories, når det kommer til de blomstrede kjoler. Det kan være en fin lille halskæde, en stor fingerring eller et par fine sandaler. Der er virkelig mange valgmuligheder, for at sammensætte det helt rigtige udtryk, når du gerne vil bære en blomstret kjole.

Husk farvevalget – når det skal være moderigtigt

Enten skal den have fuld gas og kan være på vej over i noget multitone print (som er en anden af de spændende tendenser indenfor moden) eller så vælger du at være mere nedtonet og kan vælge en sart gul, fin lyserød eller en af de mange andre fine pastelfarver, som er en af de to P’er, der er vigtige i modebilledet i år.

Når der skal være fuld fart over feltet og din sommerkjole med blomstertryk virkelig skal lyse op, kommer du ikke uden om de mange pangfarver. I år er der mulighed for at vælge neonfarverne og derved blive festens midtpunkt.

Tænk på en orange i neonfarve hvor der er enkelte abstrakte blomstertryk, så kan det ikke blive mere moderigtigt.

Du skal ikke være bange for at give den gas og gøre noget ud af det, når du gerne vil have en blomstret kjole. Det kan også være en aftenkjole, en kort kjole eller en lidt mere sexet festkjole.

Har du ikke en kjole med blomstertryk, er der ikke andet for end at springe ud i det og give dig selv chancen, for at få en flot kjole, når først du er kommet i gang med at bruge en sommerkjole med blomstertryk, kommer der ofte en mere og en mere i garderobeskabet. Du kan nemlig slet ikke undvære dem blandt de andre kjoler.