Jeg blev uretfærdigt behandlet, og vil nu skifte bank

Jeg overvejer i skrivende stund at skifte bank, da jeg føler jeg er blevet uretfærdigt behandlet. Historien er, meget kort, at min nuværende bank tilbyder et fordelagtigt lån, hvor renten er relativt lav, og lånet betales over relativt få år.

Dette lån tilbydes kun til en særlig gruppe af kunder, der eksempelvis har været tilknyttet banken i mange år, og har tjent banken godt.

Da jeg har været kunde i banken i over femten år, tænke jeg, at det ikke ville være noget problem for mig, at blive godkendt til netop dette lån, men jeg skulle blive overrasket: jeg blev afvist, fordi jeg ikke var pluskunde eller hvad det var, de kaldte det. Så jeg sagde til min bankrådgiver, at jeg ville skifte bank, hvis han ikke kunne give mig et mindst lige så godt tilbud.

Det skal lige siges, at jeg er meget påpasselig med min økonomi.  Jeg har aldrig haft minus på kontoen, og dette ville være første gang, jeg skulle låne penge noget sted fra. Til gengæld har jeg ingen stor formue på min bankbog, og jeg tror desværre, det er derfor, de ikke tør give mig lånet. Så hvis jeg vil have et fordelagtigt lån, er jeg nødt til at skifte bank, hvilket jeg ikke har særligt svært ved.